Behöver du solglasögon med styrka?

För många är solglasögon en välanvänd accessoar under våren och sommaren, men det är viktigt att skydda ögonen från de starka solstrålarna under alla årstider. Ibland är det svårt att veta hur du ska gå tillväga om du behöver solglasögon med styrka, vi hjälper dig gärna. Hos oss på Direkt Optik i Stockholm blir du alltid mottagen av vår kvalificerade personal och vi finns här för att hjälpa dig med både synundersökning och att ta fram solglasögon med rätt styrka. Vi går tillsammans igenom dina behov och önskemål för att hitta solglasögon med styrka som passar dig.

Om du har börjat fundera på att skaffa solglasögon med styrka tar vi på Direkt Optik emot dig för snabb och professionell hjälp. Vi ser till att du får den hjälp du behöver för att vi ska hitta ett par som passar både dina behov och önskemål. Först av allt börjar vi med att mäta ditt eventuella synfel och efter det pratar vi igenom de problem du upplever och vilka synhjälpmedel du tidigare använt dig av. Du kan alltid komma till oss för att få hjälp med synundersökning oavsett vad det gäller.

Solglasögon med styrka

Solglasögon med styrka är praktiskt och snyggt

Solglasögon med styrka ska inte bara vara funktionella, de ska även passa din personliga stil. Vi på Direkt Optik i Vasastan i Stockholm har ett brett urval av solglasögon och hjälper dig att välja solglasögon som passar dig bäst.

Att ha ett par solglasögon med styrka innebär att du får ett par slipade solglasögon som både är praktiska och snygga – det bästa av två världar helt enkelt. Det finns många varianter av solglasögon med styrka och därför finns vi på Direkt Optik till för rådgivning så att du kan välja solglasögon som lämpar sig bäst för dina egna önskemål.

Ring oss på 08-673 16 30 eller besök vår butik på Sveavägen 92 i Stockholm, så hjälper vi dig direkt!

Synundersökning Stockholm

Har du börjat märka en förändring i din syn? Kanske hjälper inte dina glasögon fullt lika bra som vanligt? Har du börjat få spänningshuvudvärk eller flyter kanske texten ihop när du läser? Det kan då vara dags för en synundersökning. Hos oss på Direkt Optik får du alltid snabb hjälp med synundersökning Stockholm och blir alltid mottagen av välutbildad och kvalificerad personal. Vid en synundersökning går vi tillsammans genom vilka behov och önskemål du har, men även dina levnadsvanor som kan påverka vilken typ av glasögon eller linser som du kan tänkas behöva. Om du har några gamla glasögon ser vi att du tar med dem till synundersökningen då de hjälper till att bestämma vad just du behöver.
Synundersökning Stockholm

Hur går en synundersökning till?

Först av allt börjar vi med att mäta ditt eventuella synfel och efter det pratar vi genom de problem du upplever och vilka synhjälpmedel du tidigare använt dig. Vi pratar även genom eventuella ögonsjukdomar hos dig själv eller som går i släkten, vissa sjukdomar kan nämligen påverka din syn.
Att vi vill att du ska ha med dina tidigare glasögon är för att få veta hur de fungerat och mäta upp dem. Vi kontrollerar hur bra du ser med ditt nuvarande hjälpmedel och hur din syn fungerar utan den. Hela synundersökningen är utformad på så vis att vi ska kunna hjälpa dig till en lösning baserad på dina behov och önskemål som dessutom tar hänsyn till din hälsa och dina levnadsvanor.

För dig som börjar fundera på synundersökning och bor i Stockholm tar vi på Direkt Optik i Vasastan emot dig för snabb och professionell hjälp. Vi ser till att du får bästa möjliga undersökning och tillhörande hjälpmedel så som glasögon eller linser. Vi rekommenderar att du gör en synundersökning ungefär vartannat år, eller om du upplever att synen på något sätt har förändrats. Varmt välkommen till en kunnig optiker i Stockholm som bryr sig!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.