Välj fritt bland våra bågar

Vi erbjuder ett brett urval av bågar och är övertygade om att du kommer att hitta bågarna som passar dig bäst. Vårat eget utbud av bågar håller självklart högsta kvalitet men vi erbjuder även bågar från varumärken så som:

  • Police
  • Jai Kudo
  • DKNY
  • Rayban
  • Furla
  • Och många fler

Sortimentet av märkesbågar kan variera mellan våra butiker. Besök gärna närmaste Direkt Optik butik för att se den aktuella kollektionen.

Trender

Du hittar alltid de senaste trenderna i våra butiker när det kommer till bågar. I och med att våra inköpare reser över hela världen kan vi erbjuda ett konkurrenskraftigt pris men vi ligger även i framkant när det kommer till att ta in bågar från de senaste kollektionerna.

Årets stora trend för dig som vill ha en mer naturlig look har vi tagit in bågar i naturnära material och färger. Vill du fräscha upp med lite färg på bågarna så har vi även tagit hem en kollektion med bågar i pastellfärg.

För oss är det viktigaste att du trivs med dina nya glasögon. Du bestämmer, vi erbjuder valfriheten.

Kom till vår butik och prova dig fram!

Glasögon och bågar är en smaksak. Vår kunniga och erfarna personal kommer att hitta rätt bågar men en rekommendation är alltid att ta med ett eget smakråd som du litar på. Det hjälper även att läsa in sig på sortiment men även genom att läsa på om vilken båge som passar din stil och ansiktsform.
Och kom ihåg att vårt unika erbjudande, att köpa 1 par glasögon och få 2 par på köpet, gäller alla våra bågar.