Synundersökning Stockholm

Har du börjat märka en förändring i din syn? Kanske hjälper inte dina glasögon fullt lika bra som vanligt? Har du börjat få spänningshuvudvärk eller flyter kanske texten ihop när du läser? Det kan då vara dags för en synundersökning. Hos oss på Direkt Optik får du alltid snabb hjälp med synundersökning Stockholm och blir alltid mottagen av välutbildad och kvalificerad personal. Vid en synundersökning går vi tillsammans genom vilka behov och önskemål du har, men även dina levnadsvanor som kan påverka vilken typ av glasögon eller linser som du kan tänkas behöva. Om du har några gamla glasögon ser vi att du tar med dem till synundersökningen då de hjälper till att bestämma vad just du behöver.
Synundersökning Stockholm

Hur går en synundersökning till?

Först av allt börjar vi med att mäta ditt eventuella synfel och efter det pratar vi genom de problem du upplever och vilka synhjälpmedel du tidigare använt dig. Vi pratar även genom eventuella ögonsjukdomar hos dig själv eller som går i släkten, vissa sjukdomar kan nämligen påverka din syn.
Att vi vill att du ska ha med dina tidigare glasögon är för att få veta hur de fungerat och mäta upp dem. Vi kontrollerar hur bra du ser med ditt nuvarande hjälpmedel och hur din syn fungerar utan den. Hela synundersökningen är utformad på så vis att vi ska kunna hjälpa dig till en lösning baserad på dina behov och önskemål som dessutom tar hänsyn till din hälsa och dina levnadsvanor.

För dig som börjar fundera på synundersökning och bor i Stockholm tar vi på Direkt Optik i Vasastan emot dig för snabb och professionell hjälp. Vi ser till att du får bästa möjliga undersökning och tillhörande hjälpmedel så som glasögon eller linser. Vi rekommenderar att du gör en synundersökning ungefär vartannat år, eller om du upplever att synen på något sätt har förändrats. Varmt välkommen till en kunnig optiker i Stockholm som bryr sig!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *